Återvänd till entrésidan


HEM

Om föreningen
Saintpaulian
Foton
Länkar
Kontakt

Forum
Medlem
Click here for information in English

Bildarkiv: startsida

Här visar vi bilder på en mängd olika sorters saintpaulior och också ett flertal andra gesneriacéer. I anslutning till bilderna finns namn på fotografen och det kan även finnas information om hybriden/arten.

Välj en sida i bildarkivet genom att klicka på någon av dessa länkar:


A   B   C   D   E   F   G   H   I   K   L   M   N   O   P   R   S   T   V   W   Ä   saintpauliaarter   andra gesneriaceer

Om du söker efter något...
Vänligen notera att bildarkivet inte är någon förteckning över sorter som sällskapet har tillgängliga. Möjligheten finns dock att flera av dem finns ute hos våra medlemmar - om du söker någon sort eller art, prova gärna att efterlysa den i vårt forum (avdelning Efterlysningar), eller skicka in en önskan till Bladtorget i Saintpauliavännen om du är medlem i föreningen.

Om du vill bidra...
Vill du bidra med dina bilder till bildarkivet, kontakta vår webmaster. Tala om vad det är för sort eller art på varje bild du skickar in. Skriv gärna också några bildkommentarer, t.ex. om det är du som har odlat plantan, om den är rikblommande, om den blommar rätt osv. Du behöver inte beskära eller lägga in text i bilderna, det gör vår webmaster (ditt namn kommer också publiceras i anslutning till bilderna). Bilderna kan komma att visas i Saintpauliavännen också, men säg till om det är bilder för särskild publicering på tidningens omslag och färgbildsidor, sådana bilder hanteras separat. Samtliga fotografer behåller rätten till sina egna bilder, om bilderna ej har bekostats av eller upphovsrätten ej skänkts till Svenska Saintpauliasällskapet.

Om du vill använda bilderna...
Eftersom vi har en blandning av bilder som tillhör föreningen och bilder som är utlånade till oss från många olika fotografer, ber vi att du kontaktar oss innan du använder bilder från hemsidan (om det inte är dina egna bilder). Vår webmaster kan svara på vilka bilder som går att använda i vilka sammanhang.

Använd sortbeskrivningarna!
Sort- och artbeskrivningarna som beskriver blommor, blad, storlek etc, anger hybridisör, registreringsår etc, får användas fritt utan att du behöver kontakta oss innan.


Sidan uppdaterad 2013-10-12
© Svenska Saintpauliasällskapet Kontakta vår webmaster om du vill använda något material från hemsidan.