Återvänd till entrésidan


HEM

Om föreningen
Stadgar
Saintpauliavännen
Artfonden
Aktiviteter
Kalender
Hemsidan
Medlemskap

Saintpaulian
Foton
Länkar
Kontakt

Forum
Medlem
Click here for information in English

Saintpauliavännen

Saintpauliavännen är sällskapets medlemstidning som utkommer med fyra nummer per år till alla medlemmar. Nedan ser du de ungefärliga utgivningsmånaderna, med respektive deadline för manuskript till redaktören.

DeadlineUtgivningsmånad
20 januarimars
20 apriljuni
20 juliseptember
20 oktoberdecember


Tidningen innehåller bl.a. artiklar, tips och odlingsråd, bytesbörs ("Bladtorget"), bevakning av mässor, utställningar och lokal verksamhet, årets nyheter bland plantorna, m.m. Tidningen har ca 40 sidor och ut- och insidan av omslaget har vackra färgbilder av saintpaulior och deras släktingar. En del äldre årgångar finns att köpa från sällskapet (se information i tidningen).

Saintpauliavännen är för medlemmarna och av medlemmarna - den blir helt enkelt vad vi medlemmar gör den till! Om du är medlem och är intresserad av att skriva i Saintpauliavännen är du mer än välkommen att kontakta vår redaktör.

Nya medlemmar får automatiskt samtliga nummer av Saintpauliavännen som har hunnit utkomma under det år som medlemskapet har påbörjats. Om du blir medlem precis innan utgivningen av nästkommande nummer kan det hända att du får vänta lite, så att den nya tidningen hinner bli klar och kan skickas till dig samtidigt.

» Läs mer om medlemskap


Bilder till Saintpauliavännen
Har du bilder på saintpaulior och andra gesneriacéer? Dina bilder kan bli publicerade i Saintpauliavännen - kontakta vår redaktör för mer information.

Saintpauliavännen

Chimera Fenna
Saintpauliavännen nr 4/2001

Fotot på tidningen
© Inga Kassie

Saintpauliavännen
© 2002 SSPS


Sidan uppdaterad 2014-04-16
© Svenska Saintpauliasällskapet Kontakta vår webmaster om du vill använda något material från hemsidan.